Portugisisk madDet vil være overdrevet at postulere at det portugisiske køkken er raffineret. Mange retter kan virke spartanske, fordi alt helst skal anvendes. Som fællesnævner for køkkenet kan fremhæves: Ærlighed, enkelhed og velsmag, baseret på gode friske råvarer oftest hentet på det lokale marked. Generelt spiller fisk en stor rolle i køkkenet, herunder den uforglemmelige klipfisk, som der mindst er 1000 opskrifter på.
Hvis der spørges til madens sundhed ud fra dagens normer, så må svaret være nej! Ofte er maden lidt fed og meget kødfyldig; men nærende i store portioner. Heri masser af afvekslende grøntsager. Supper og sammenkogte retter med en himmelsk smag er et naturligt element i udbudet af mad. |
Cantinho do Rodrigues
Vores foretrukne restaurant lige nu er Cantinho do Rodrigues. Deres mad er et udtryk for netop ærlighed, enkelthed og mest af alt smagfuldhed.
Være opmærksom som på at de ikke tager kort (eller i hvert fald kun den portugiske ækvivalent til Dankortet) og at menuen kun er på portugisisk!
Være opmærksom som på at de ikke tager kort (eller i hvert fald kun den portugiske ækvivalent til Dankortet) og at menuen kun er på portugisisk!